El

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag. Vi utför service och entreprenad inom bland annat elinstallation, instrument, hissar, kransystem, energibesparing samt mekaniskt underhåll. Vi är en fabrikatsobunden leverantör som erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.

 • Belysningslösningar

  Att energioptimera belysningen är en satsning helt utan baksida. Hur man än vänder på det, finns bara fördelar. Exempelvis äger stat och kommuner 13 miljoner kvadratmeter lokalytor. Om man byter belysningen enbart inom alla skolor kan man göra en kostnadsbesparing på upp till 73 procent, vilket motsvarar 1 000 lärartjänster.

 • Bostadsanpassning

  Vi levererar och installerar teknisk utrustning för bostadsanpassning.

 • Vi laddar Sverige

  Elbilsladdare, laddstolpe, laddbox… När antalet elbilar ökar starkt blir nya ord plötsligt vardag. Vill ni ladda bilen elsäkert och ligga i framkant av den här tekniken har vi experterna som, först av allt, ser om er elcentral klarar den ökade belastningen och sedan hittar rätt lösning för er.

 • Entreprenad

  Midroc Electro levererar de flesta typer av elektriska entreprenader.

 • Fiber/data installation

  Fiberinstallation och datainstallation är relativt nya ord i svenskan. Just därför är erfarenhet viktigt. När ni vänder er till oss får ni hjälp av ett företag med den erfarenheten som behövs. Vi skräddarsyr den lösning just ni behöver.

 • Industriell automation

  Industriell automation handlar alltid om en kombination av hårdvara och mjukvara. I stället för att ni ska vända er till olika leverantörer för att köpa projektering, kraftförsörjning, styrsystem, installation och administrativa system erbjuder vi en helhetslösning.

 • Infrastruktur

  Midroc Electro har deltagit i en rad infrastrukturprojekt, bl.a. broar och tunnlar där vi levererat kraft-, automations-, kommunikations- och larmprocesser.

 • Kraft HSP/LSP

  Utan el skulle vårt samhälle stanna. Så har det varit sedan slutet av 1800-talet och behovet av el bara ökar. Hos oss hittar ni all kompetens inom det område som brukar definieras som kraft. Oavsett om ert behov handlar om lågspänning eller högspänning - inom industri, entreprenad och service.

 • Service

  Midroc Electro har en mycket effektiv serviceorganisation med beredskap dygnet runt på vissa orter.

 • Solcellspaneler

  Solcellspaneler har genom att bli effektivare och billigare blivit allt vanligare. Både stora industrier, kommunala nybyggen och privata kunder satsar på denna miljövänliga energikälla. Men det finns frågetecken. Ni kan tryggt vända er till oss så skräddarsyr vi den lösning ni behöver.

 • Våra verkstäder

  Midroc Electro har tre välutrustade verkstäder med erfarenhet och kunskap för de flesta montageuppdrag.