Jobba hos oss

Vi utvecklar våra medarbetare utifrån deras förutsättningar samtidigt som vi arbetar för en god arbetsmiljö. Detta gör att vi stolt kan säga att på Midroc Electro jobbar branschens bästa yrkesfolk.

Är du redo för en utmaning? Kanske är det något av våra lediga jobb som passar dig. 
Se lediga tjänster på Midroc Electro


 

Midroc är ett av Karriärföretagen 2015.
Det vill säga, ett av de 100 mest spännande
företagen att göra karriär på i Sverige.

Läs mer här

 • Kontakta HR

  Vår HR-avdelning svarar gärna på dina frågor om lediga tjänster, möjliga lärlingsplatser eller Midroc Electro som arbetsgivare. Kontaktuppgifter till dem hittar du här.

 • Vår kultur

  Vi är stolta över den unika företagskultur som vi anser finns inom Midroc. Den bygger på hög affärsetik och god samarbetsförmåga, på engagemang och en vilja att överträffa förväntningar. Saker som ger ett mervärde för kunden. Men den bygger också på ett dynamiskt ledarskap där vi sätter våra medarbetare och arbetsgrupper i centrum, på eget ansvar och utveckling.

 • Våra förmåner

  Att våra medarbetare mår bra och trivs på jobbet är viktigt för oss på Midroc Electro. Därför erbjuder vi alla anställda ett antal förmåner.

 • Kompetensutveckling

  Vi tror på utveckling, och på utbildning. På att våra medarbetare är vår i särklass viktigast resurs. Av den anledningen har vi på Midroc en egen affärsskola, Midroc Business School. Vi arbetar aktivt med en utvecklingsprocess för varje enskild medarbetare där medarbetarsamtalet är den självklara utgångspunkten. På Midroc är det bara du själv som sätter gränserna för din egen utveckling.

 • Student och lärling

  På Midroc kan vi erbjuda dig som studerar möjligheter till praktik, lärlingsplats, sommarjobb och examensarbete under studietiden.