Om oss

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag. Vi utför service och entreprenad inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security, energibesparing samt mekaniskt underhåll.

Som leverantör är vi inte bundna till något särskilt fabrikat, utan erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt. Lösningarna skräddarsys alltid för att passa just din verksamhet och vi använder vår långa erfarenhet och breda kunskap för att hitta nya, kreativa vägar för att optimera drift och underhåll.

En Midrocare ska lämna så positiva spår efter sig, att du vill ringa igen.

Vi finns nära dig

Vi finns på 52 orter i Sverige för att finnas nära våra kunder i miljöer som vi känner väl. Låt dig inte luras av ett fåtal ansikten på vissa platser. Bakom fasaden finns 1850 engagerade personer, redo med specialkompetens och resurser.

Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt och Midroc Electro - det självklara valet!

Midroc Electro – en del av Midroc Europe

Midroc Electro ingår i Midroc Europe med ca 3 600 medarbetare och en omsättning på 5,8 miljarder. Gruppen utvecklar bolag med inriktning på tjänster inom fastighets-, bygg-, industri- och miljösektorn.